Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

GECOMPLICEERDE  MAILINGS  DIE  BETER  NIET MACHINAAL  VERWERKT  KUNNEN  WORDEN

Daar draaien wij onze handen niet voor om, maar gaan er “direct” mee aan de slag! De kracht van Mailpoint is daarbij dat wij in huis beschikken over een team handige medewerksters werkzaam op onze “benchwork” afdeling die kwaliteit belangrijker vinden dan alleen maar snelheid. Alles maar dan ook werkelijk alles, wat met direct mail te maken heeft, verwerken en verpakken wij professioneel. Van een groot formaat catalogus, een fraaie picknickmand, een onhandige en breekbare kerstballenset tot aan een snoeptrommel, poppen en allerlei andere gimmicks en gadgets, wel of niet door Mailpoint meegeleverd.

DEADLINE  IS  DEADLINE !  DAT  MAG  DUIDELIJK  ZIJN…

Dat is nu precies waarom wij voor zoveel verschillende relaties mogen werken en dit reeds tientallen jaren doen. Wij staan daarbij bekend als flexibele en creatieve DM-experts. Geen mailhouse met vage afspraken, maar juist wèl met glasheldere communicatie. Afspraak is afspraak!

De tarieven voor DM-specials maken een goede samenwerking met ons compleet. En dan het portovoordeel dat wij bij verzending ook hierbij bieden!