Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

MAILPOINT DIRECT MARKETING SERVICES GOED TE GEBRUIKEN VOOR PROJECT MANAGEMENT

De creatieve mensen van deze project management afdeling zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte en effectieve DM-totaaloplossing. MDMS staat voor marketing en communicatie kennis. De strategie van het mail – marketingplan bepaalt mede het succes van een campagne. Aan dit onderdeel wordt door ons veel aandacht besteed. MDMS helpt bij het zoeken naar de juiste doelgroepen, nationaal en internationaal.

De potentiële markt en mogelijkheden voor een product of dienst worden nauwkeurig onder de loep genomen en in beeld gebracht. Wij (MDMS) werken samen met verkoopspecialisten, reclamebureaus, drukkerijen en toeleveranciers van specifieke DM premiums. Op verzoek kan MDMS het totale traject voor cliënten, van ontwerp tot het leveren van het eindproduct verzorgen. Ook het adviseren, begeleiden, produceren en verzenden maken deel uit van onze dienstverlening.

Bij het verzorgen van een project worden wij in veel gevallen al in een vroeg stadium door onze opdrachtgevers geïnformeerd over de opzet en uitvoering van hun DM-communicatie. Goede samenwerking is van groot belang voor een efficiënte uitvoerbaarheid, met gebruikmaking van de juiste creatieve- en technische mogelijkheden. In overleg met onze opdrachtgevers stemmen wij alle door MDMS gepresenteerde concepten af en komen met een passende oplossing.