Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

MAILPOINT DATA & PRINT SERVICES

De IT, ICT en data divisie is binnen de Mailpoint Group goed bewaakt en beveiligd op zowel fysiek als digitaal gebied. Onze programmeurs dragen daarbij mede de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig beheren en eventueel “in opdracht” bewerken van de data en adressenbestanden. Het team bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in direct mail.

De data kan op vele manieren bij ons veilig worden aangeleverd en bewerkt, bijvoorbeeld voor het verrijken of ontdubbelen van adressenbestanden, zowel voor gepersonaliseerd laserprinten, full colour prints als inkjet producties.

Het toezenden en invoeren van de door ons beveiligde data, is optimaal met een eventueel op maat gemaakt programma, inclusief de daarbij behorende selecties, barcodering en alle post- en sorteermogelijkheden. Dit voor zowel nationaal als internationale direct mail verzendingen, hetgeen voor onze data divisie tot de dagelijkse werkzaamheden behoort.

IT-DATA PROGRAMMEERSERVICE

De laatste jaren hebben wij van onze cliënten het aantal database opdrachten snel zien groeien. In combinatie met response en fulfilment opdrachten verzorgen wij tevens de data entry, opzet en aanmaak van volledig betrouwbare databases inclusief compleet bestandsbeheer. Deskundige controle en onze begeleiding dragen bij aan de optimalisatie van de data service- en leveringssnelheid.