Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

MAILPOINT CREATIEF, FLEXIBEL ZORGVULDIG ÉN SNEL

Bij Mailpoint zijn de mailexperts actief in marketing en communicatie. Expertise die op basis van jarenlange ervaring, werken aan indrukwekkende DM-prestaties. Prestaties die vaak ook nog extra indruk maken vanwege een concurrerend prijskaartje. Ieder integraal DM-traject krijgt dan ook bij Mailpoint alle benodigde aandacht. Of het nu om digitale vertrouwelijke documentenservice, gecompliceerde mailprojecten, of fysieke fulfilment gaat, betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij centraal, met een vanzelfsprekende flexibiliteit.

Mailpoint helpt bij alle mail vraagstukken om een doeltreffende oplossing te vinden. Zowel kleine als grote opdrachten worden vervolgens – snel – vakkundig – en adequaat uitgevoerd. De (gepersonaliseerde) direct mail communicatie komt op het juiste moment bij uw doelgroep terecht. “The Mailpoint Group” heeft alle technische middelen en medewerkers daarvoor beschikbaar in haar gespecialiseerde direct mail bedrijven, gelegen aan de rand van Amsterdam.

Dagelijks verwerken en verzenden wij voor kleine en grote bedrijven aanmerkelijke hoeveelheden DM-poststukken, maar ook pakketpost voor (web)winkels via de nationale en Europese post distributiekanalen. Onze mailexperts hebben daarvoor de nodige kennis van logistieke zaken. Mailpoint beschikt over interessante en voordelige postvolume contracten zowel in Nederland als daarbuiten, met een aantrekkelijke portobesparing voor onze klanten bij postverzending.