Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

MAILPOINT CREATIVE ENVELOPES

De envelop is de eerste indruk van een poststuk, zodra deze op de deurmat ligt. Voor een direct mail actie (of iedere andere reclame-uiting) is het belangrijk dat een envelop de juiste uitstraling heeft én eventueel een “pakkende” tekst weergeeft.

Bij “Mailpoint Creative Envelopes” is het mogelijk om uw envelop te laten maken zoals u dat vindt “passen” voor de nodige impact van uw DM-actie! Zo zijn er verschillende formaten en speciale vensters, die op allerlei opvallende manieren geplaatst kunnen worden voor een attente personalisering. Of wilt u de envelop bedrukt in zwart-wit of kleur, met of zonder binnendruk, u noemt het maar en wij maken een “passend” ontwerp voor u.

U kunt zelfs nog een stap verder gaan met het ontwerp van uw envelop. Indien u deze wilt gaan inzetten voor verzending via partijenpost in binnen- en buitenland (in plaats van het Port Betaald logo) dan kunt u uw eigen “Attentiezegel” laten ontwerpen. Deze printen wij vervolgens op uw envelop, met als resultaat een top presentatie van uw bedrijf of product.

EXTRA OPVALLEND COMMUNICATIEMIDDEL

Uw (geprinte) AttentieZegel is niet alleen een frankeermethode die de aandacht trekt. Het is ook een communicatiemiddel. U kunt deze bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Naamsbekendheid (logo met pay-off)
  • Verhuizing (foto en adres nieuwe pand)
  • Introductie (nieuw product)
  • Speciale aanbieding (kortingsactie)
  • Evenement (naam en datum)

Hoe u het ook bedenkt of ontwikkelt, Mailpoint kan iedere envelop, met of zonder Attentiezegel, feilloos voor u verwerken. Uitgevoerd in een oplage van enkele duizenden stuks of miljoenen. Een speciale envelop maakt uw mailing meer waard.

Hero Image