Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Linkedin
Hero Image

Uw “Mailpoint” voor direct mail communicatie

Vanaf haar zakelijke introductie heeft Mailpoint zich gepositioneerd als een betrouwbare partner, ondersteund door een professionele full service direct mail- en direct marketing organisatie. In de afgelopen jaren is er door de snelheid van digitalisering veel veranderd bij onze klanten. Belangrijk daarbij is dat onze organisatie voortdurend inspeelt op de wensen van onze opdrachtgevers, op het gebied van technische ontwikkelingen, creativiteit, effectiviteit en flexibiliteit.

Hierbij geven wij u enig inzicht over de ‘gouden draad’ van Mailpoint als direct mail en marketing organisatie. Hoe denkt Mailpoint mee met haar klanten, hoe werkt Mailpoint en wat kunnen onze mailexperts als adviseurs voor u betekenen? Behalve het verwerken en completeren van direct mail acties begeleiden onze medewerkers complete DM- en Sales campagnes. Daarbij muteren, ontdubbelen en verrijken én beveiligen wij de digitaal aangeleverde adressenbestanden.

Iedere door ons geprinte en gepersonaliseerde mailing, wel of niet voorzien van een premium, gecouverteerd in de juiste envelop en precies op tijd ter post bezorgd, is bij ons een voorwaarde. Mailpoint maakt een succes van elke mailing, klaar voor actie!