Skip to content
Mailpoint
Engelse taal Nederlandse taal Amerikaanse taal Spaanse taal
Sidebar Image

GOED FULFILMENT:
EEN BELANGRIJKE SCHAKEL BIJ ACTIEVE DIRECT MAIL RESPONSE

Fulfilment is een specialistisch traject waarbij wij graag behulpzaam zijn. Mailpoint heeft de inrichting en ervaring op het gebied van de specifieke logistiek, óók als het om fulfilment gaat. Voor vele en verschillende ondernemingen zijn wij dan ook hun “business to business point” voor de opvang en afwikkeling van DM response. Onze klanten verwachten vanzelfsprekend een snelle dienstverlening, als het om de response- en hun klanten afhandeling gaat.

Daarnaast kan het een goed sluitstuk zijn van een direct mail campagne. Het snel verpakken en uitleveren van het product inclusief het printen van de klantenbrief met bijlage is bij Mailpoint op haar fulfilment afdeling goed geregeld. Mailpoint bewaakt, verwerkt, verpakt en verzendt allerlei soorten bestellingen voor haar fulfilment klanten en zorgt voor snelle verwerking van eventuele retourzendingen.

De Mailpoint Group beschikt over de nodige kennis om pakketzendingen op de juiste wijze tegen een laag tarief, betrouwbaar en snel te verzenden met directe dagelijkse rapportage aan haar cliënten. Onze fulfilment afdeling is op vele fronten actief en verpakt en verzendt in opdracht van een aantal merkfabrikanten posters, reclame-, promotiemateriaal naar winkels, tankstations en andere verkooppunten.